zaterdag 15 oktober 2011

Hoop?!


Lezen: Jesaja 54:6-10
Soms is je leven een puinhoop. Wankelbaar. Je staat op de rand naar de afgrond. Maar dan opeens voel je wat om je heen. Het is een geweldig gevoel, wat je je hele leven nog niet hebt gevoeld. Je kijkt om je heen, maar je ziet niks.
Dan op eens, klinkt deze tekst door je hoofd. Je begint te glimlachen. Dat geweldige gevoel, dat is Gods liefde! De zon begint te schijnen, je koude hart begint warm te worden. Nooit vergeet je dit geweldige moment meer, want je weet dat je mag weten dat God er elke dag voor je is, elk moment van je leven!
Soms voel je je alleen.. Het lijkt of iedereen druk met zichzelf is, niemand heeft tijd voor jou. Het is vreselijk. Je vraagt je af of dit het leven is, wat altijd zo zal zijn. Heeft er niemand ooit tijd voor mij? Langzaam vullen je ogen met tranen. Als dit werkelijk het leven is, wat heeft het dan voor zin?
Uiteindelijk voel je dat toch iemand je ziet staan. Je beseft dat het de belangrijkste persoon in je leven is: God. Hij zal nooit van je zijde wijken, Hij zal je zelfs dragen wanneer je niet meer kan lopen. Zijn liefde zal heel je leven omringen.
Volg Jezus, voel Zijn liefde!

1 opmerking: